dinsdag 8 januari 2013

Zus & Zo


Dit keer ga ik weer een blog schrijven over een webshop namelijk Zus & Zo! Dit is een webshop waar je terecht kunt voor sieraden en mode accessoires. Naast de webshop geven ze ook sieradenparty’s aan huis in het Westland en omstreken! Het assortiment van Zus & Zo bestaat uit Trendy sjaals, hippe tassen, lange/korte kettingen, modieuze armbanden, Fashion items en vele andere diverse betaalbare accessoires. De gehele collectie is uit voorraad leverbaar, waardoor je bestelling snel geleverd kan worden!

Deze webshop wordt onderhouden door twee zussen. ‘De naam klinkt erg leuk en vergeet je niet zo gauw. Gekscherend wordt ons regelmatig gevraagd, wie is nou Zus en wie Zo? Waarop wij altijd tegelijkertijd naar elkaar wijzen en zeggen, dat is Zo...’ Zij houden de webshop zelf bij, voegen zelf nieuwe artikelen toe aan de site, vermelden evenementen waar ze staat etc. Zus & Zo is ruim 6 jaar geleden begonnen met sieraden party’s aan huis. ‘De reacties op de door ons getoonde collectie op zo'n party was en is nog altijd enorm positief men reageerde al geweldig enthousiast bij het zien van onze spulletjes, steeds meer mensen vroegen aan ons of we ook een webshop hadden. Sinds anderhalf jaar hebben wij onze eigen webshop.’

Een van de zussen werkt in een kleding winkeltje en de ander is fulltime moeder. ‘Het leuke aan een webshop is en voor ons een beetje de sport, dat er artikelen op staan die men ook echt leuk vindt en ook betaalbaar zijn.’ Ook rekenen ze geen verzendkosten! Dit vinden ze erg belangrijk.

Zus vind veel artikelen op de site leuk en zegt ook dat er voor elk wat wils is. Zelf is ze gek op de tassen en kol sjaals. En op dit moment merkt ze dat de clutches erg in zijn en die vind ze geweldig!

Er mailde een keer een klant naar hen die zei dat hij iets voor zijn vriendin wilde kopen, voor haar verjaardag. Hij vond zoveel artikelen op de site leuk dat hij niet kon kiezen! Zus&Zo hebben toen advies gegeven en de klant kocht een paar leuke artikelen. Daarna kregen ze van zijn vriendin een mailtje dat ze helemaal blij was met wat ze had gekregen. ‘Dat vonden we super leuk om te horen.’

Met de kortingscode: twitter kan jij, als lezer van mijn blog, de hele maand januari genieten van wel 25% korting bij deze leuke webshop.

Zelf vind ik de ketting met het vogelkooitje super leuk! Deze is normaal €12,50 en met korting maar €9,38. Misschien dat ik 'm ga kopen met mijn verjaardagsgeld! :)

Wat vind jij een leuk artikel?

Lieve groetjes!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten