woensdag 2 januari 2013

Leukigheidjes


Leukigheidjes ken jij deze leuke site al?
Leukigheidjes is een site waar allemaal leuke producten van verschillende sites opstaan. Op de site staan de artikelen verdeeld in categorieën: cadeaus, wonen, accessoires, in de keuken, knutselen, kinderen en retro. Een website die een overzicht geeft van de leukste producten op het web.


Marina van Dijk (24), initiatiefneemster van Leukigheidjes.nl, beheert deze site samen met nog twee personen. 'Een erg leuk team!', zegt ze zelf. 'De website bestaat nu iets meer dan een jaar en groeit iedere dag!' 
Ze heeft deze website gemaakt omdat ze het zelf lastig vond om voor iemand een cadeautje te vinden op internet. 'Er zijn zoveel verschillende webshops en elke webshop heeft weer veel producten te koop, ook moet je maar net de juiste shop kunnen vinden met een product wat jou aanspreekt.' 

Ik ga even een paar leuke artikelen noemen die op de site staan.


Wordvilt



Dit spel is gebaseerd op de app “Wordfeud” die opeens razend populair werd. Nu is het tijd om de mobieltjes aan de kant te schuiven & viltjes op tafel te leggen! Test je letterkunde met Wordvilt, de nieuwe lettergame die je speelt met bierviltjes. Leg je leukste woorden gezellig in de kroeg (Wordvilt is er niet verboden!), bij een feestje of gewoon lekker thuis.
Prijs: €16,95


Chocolade spoon Sweet Downie


Van deze hotchocspoon word je echt vrolijk! Heerlijk voor regenachtige, koude dagen: een kop warme chocolademelk! Op de chocolade zitten lekkere zachte spekkies en de vrolijke lepel zit verwerkt in de chocolade. Als je een ‘Sweet Downie’ koopt wordt 0,50 cent aan de stichting De Upside van Downgedoneerd.
Het is heel creatief bedacht en ook nog eens oerhollands, melkpakken omgetoverd tot designvolle tassen en portemonnees! Het ziet er niet alleen heel leuk uit, het is ook nog eens gerecycled. De ontwerpster combineert de verpakkingen met mooie strikjes en andere leukigheidjes waardoor het zo bijzonder wordt. Neem snel een kijkje naar haar andere producten!
PRIJS: €5,- per 2


Op deze site staan nog veel meer leukigheidjes! Als je een leuk artikel hebt gevonden, als cadeautje of om jezelf eens te verwennen kan je op het artikel klikken en daar vindt je de site waar je het kunt bestellen. Deze site is namelijk geen webwinkel maar een doorverwijspagina.

Ook hebben ze op deze site winacties, die kan je vinden onder het kopje winacties. Daar staan de winacties waar je aan mee kan doen en de uitslagen van de vorige winacties. 

Ook hebben ze op deze site een eigen blog, met leuke artikelen. Op de blog staat allerlei producten waar ze iets over hebben geschreven.

Neem eens een kijkje op deze siteWat vind jij van deze site? Wat vind jij het leukste product?

Liefs van mij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten